gallery/logo wietolie nederland

RSO/THC losse Capsules (Full Spectrum)

De THC capsules worden vanaf de begin dosis tot de uiteindelijke dosis vervaardigd met een cannabis aftreksel en biologische cocos/olijfolie aangevuld met RSO pasta .

THC in capsule vorm is niet alleen een alternatief voor degene die bijv. de smaak van cannabisolie in hun mond niet prettig vinden of een gevoelige en geïrriteerde slokdarm hebben, maar ook dé manier is om een ziekte- aandoening zowel Oraal als Rectaal optimaal te bestrijden, met zo min mogelijk bijwerkingen.

Oraal

In de maag breekt de Capsule open, waarna alle werkbare stoffen door het lichaam worden opgenomen. Dit zorgt voor een gezond en optimaal functionerend lichaam en dat lichamelijke klachten en ongemakken worden afgezwakt. Een rendement van 10 tot 20% van de cannabinoïden bereikt de bloedbanen.

30 tot 60 minuten na inname kan het voelbaar worden, en de werking duurt gemiddeld 6 tot 10 uur, afhankelijk van persoon en tolerantie voor cannabis. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat orale inname van cannabis, zijn werking lang behoud, mede omdat de metabolieten worden opgenomen in het lichaamsvet en wederom opnieuw naar en door de bloedbanen gaat. In tegenstelling tot Rectale inname, moet men bij Orale inname wel uitkijken dat men niet teveel ineens inneem, deze geeft wel de (on)gewenste high of stoned gevoel.

Rectaal

Onderzoek heeft aangetoond dat deze vorm van inname een uiterst effectieve manier gebleken is om de groei van kwaadaardige cellen-tumoren positief tegen te gaan en- of te bestrijden. Kanker in bijvoorbeeld in het onderste deel van het lichaam zoals de darm, prostaat of anus worden op deze manier optimaal bestreden (direct bij de bron).

Door de dunne wand en de rijke bloedvoorziening van het rectum worden de THC en  cannabinoïden gemakkelijk geresorbeerd, daarbij zal het een positief effect hebben op de longen, deze worden als het ware geopend zodat je makkelijker kunt ademen (zeer geschikt voor mensen met astma en bronchitis).

10-15 minuten na inname kan het voelbaar worden, en de werking duurt gemiddeld 4 tot 8 uur, afhankelijk van persoon en tolerantie voor cannabis. Een rendement tot wel 70% van de cannabinoïden bereikt de bloedbanen. Via rectale inname ondervind je weinig als géén high gevoel, bij inname op deze manier is het mogelijk om in een zeer korte periode een zeer hoge dosis te behalen.

Diarree kan de THC absorptie vanaf de rectum naar de bloedstroom vertragen, het is aan te raden om alleen tijdens diaree, de capsules oraal in te nemen om toch het resultaat te behouden.

We hebben 2 capsule dosis: 25% en 55%